SQ Vision Mediaprodukties
Tel.: 040-8440158
GSM: 06-28676696
Fax: 0847-106118

 

 

  welkom        |        wie zijn wij        |        portfolio        |        tarieven & auteursrecht        |        contact        |        colofon

 

 

  Wie zijn wij ?

 

SQ Vision Mediaprodukties is een jong energiek bedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van digitale produkties ten behoeve van zowel de digitale als niet-digitale media. Daarbij hebben we ons gespecialiseerd in nieuwsverslaggeving. Vooral de verslaggeving van incidenten en evenementen die buiten de reguliere kantoortijden plaatsvinden kunnen wij voor uw medium verzorgen.

Zo leveren wij bij diverse media bijvoorbeeld foto's en videobeelden aan van branden, ongevallen en andere incidenten. Ook kunnen wij voor u een foto- of videoreportage van een gebeurtenis of evenement verzorgen buiten de reguliere werktijden van uw journalisten. Ook het schrijven van nieuwsberichten en live telefonisch verslag vanaf locatie behoren tot de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Uiteraard zijn ook wij aangesloten bij de NVJ/NVF.

Verder kunnen wij ook voor andere bedrijven een zeer gevarieerd scala aan digitale produkties verzorgen. U kunt hierbij denken aan foto's voor uw bedrijfsfolder, internetsite of verpakkingen. Zo is bijvoorbeeld de fotografie van huizen voor bijvoorbeeld makelaars een van onze specialiteiten. Goede videobeelden nodig voor de presentatie- of introductie DVD van uw bedrijf? SQ Vision regelt het, als u dat wenst inclusief eindproductie.

Heeft uw medium of bedrijf ook interesse in een samenwerking met SQ Vision Mediaprodukties, afname van onze diensten of wilt u gewoonweg meer informatie? Bel of mail vandaag nog, we hopen u snel als klant of geļnteresseerde te mogen begroeten.


 

 

 

 


© 2006 SQ Vision Mediaprodukties